Eli paistaa se päivä risukasaankin, vaikka kaatosateessa!

Tänään suunnistimme siis Nekun kanssa kohti Korsoa ja tavoitteena hyväksytty palveluskoirien käyttäytymiskoe. Miettiessäni kuinka päivän kulkua täällä kuvailisin, latasi ykköstsempparini etteriin mielestäni niin loistavan kiteytyksen, että turhaan enää päätäni vaivaan, vaan laitan sen tänne teidän kaikkien iloksi.

"Kuten jo varmaan suurin osa teistä tietää, niin tätitokotiimimme rinsessajäsen Nekusta on tänään 10.11.2007 leivottu BH-kuningatar.
Emäntänsä Ninan epäuskosta huolimatta Nekku seurasi jo legendaarisen isänsä, tokokenttien kauhun Niron jalanjälkiä ja häikäisi meidät kaikki upealla suorituksellaan läpi kuralätäköiden ja kaatosateen, kilpailuseuranaan sakemanneja, rottiksia ynnä muita.

Tärisevällä sormellaan jäsen Nina sai vaivoin kisan ratkettua naputeltua tekstiviestin BH-nekku!
Ja nyt sitten tokokisailemaan, sillä haasteita pitää olla.

Kuohuviinit pitäisi juoda, mutta kun ollaan aina autolla liikkeellä...

Kolme eläköönhuutoa VUH VUH VUH BH-Nekku!

Liisa + rinsessat"

Totuuden nimissä on kuitenkin kerrottava, että toko-osuus meni rimaa hipoen ja tuomarin kommentti "koira hyytyi aika pahasti matkan varrella" pitää täysin paikkansa.

Mutta...tosi hyvältä tuntuu kuitenkin ja tästä on hyvä jatkaa. Suuri kiitos tädeille,  jotka ovat kanssani treenikentällä touhunnet ja extra kiitokset ja iso halaus Liisalle, joka jaksoi kannustaa meitä ja luoda uskoa minuun, että ylipäätänsä uskalsin kokeeseen ilmoittautua. Ensi keväänä on sitten Lindan & Tuijan vuoro.


1069655.jpg